THE NOODLE BAR ROESELARE

THE NOODLE BAR ROESELARE The Noodle Bar Roeselare

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 405 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij The Noodle Bar Roeselare. Meer weten? Ontdek meer

13 aug 2022 om 7:58 In orde!
6 aug 2022 om 21:21 Bestel hier regelmatig, nog nooit teleurgesteld geweest. Heel lekker en vers. Leveren ook vaak vroeger als je dat vraagt. Een heel tevreden klant!
5 aug 2022 om 21:20 Ik heb in het verleden al veel noodles besteld bij dit restaurant. Meestal zijn ze heel lekker, maar het is nu de tweede keer dat ik noodles krijg die echt vreselijk slecht smaken...
24 jun 2022 om 21:35 Ik had kip besteld, maar geen kip in mijn gerecht te vinden. Spijtig, gezien er een meerkost gevraagd wordt en het er dan niet bij zit.
8 jun 2022 om 21:21 Super lekker
4 jun 2022 om 22:32 Altijd top en mega lekker!
3 mei 2022 om 21:25 Alles in orde, vlotte levering TOP!
30 apr 2022 om 22:12 Lekker
17 apr 2022 om 11:19 super inorde !
15 apr 2022 om 21:35 Een half uur vroeger dan gevraagd en ik vond dat super
14 apr 2022 om 20:44 Als je rundvlees vraagt dan zitten er welgeteld 3 kleine stukjes in de volledige portieā€¦ De leveringstijd werd steeds verlengd. Verschillende leveringen op weg naar hier waardoor het eten al lauw was. Prijzig voor wat het maar was.
29 mrt 2022 om 3:28 Perfect