THE NOODLE BAR ROESELARE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 416 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij The Noodle Bar Roeselare. Meer weten? Ontdek meer

28 sep 2022 om 8:29 Lekker eten, snelle bezorging. Lepeltje voor dessert miste vandaar 4 sterren. Zeker voor herhaling vatbaar.
22 sep 2022 om 23:13 Heel lekker maar veel te lang wachten op levering.
14 sep 2022 om 21:04 Het was super lekker en ze hebben op tijd gebracht.heel contante van !!
13 sep 2022 om 21:15 We hebben ervan genoten ! Dank jullie wel
10 sep 2022 om 11:14 Jammer voor de lange wachttijd…
27 aug 2022 om 22:45 Smaakloos en 30min later dan aangegeven
19 aug 2022 om 17:38 Super lekker !!!
13 aug 2022 om 7:58 In orde!
6 aug 2022 om 21:21 Bestel hier regelmatig, nog nooit teleurgesteld geweest. Heel lekker en vers. Leveren ook vaak vroeger als je dat vraagt. Een heel tevreden klant!
5 aug 2022 om 21:20 Ik heb in het verleden al veel noodles besteld bij dit restaurant. Meestal zijn ze heel lekker, maar het is nu de tweede keer dat ik noodles krijg die echt vreselijk slecht smaken...
24 jun 2022 om 21:35 Ik had kip besteld, maar geen kip in mijn gerecht te vinden. Spijtig, gezien er een meerkost gevraagd wordt en het er dan niet bij zit.
8 jun 2022 om 21:21 Super lekker